Queixo Tetilla Hoxe

Con forma de “tetilla”, codia fina e interior cremoso,
de cor amarelo claro, con olor a leite fresco.

 tetilla-antiguo

O máis universal

O máis universal dos queixos galegos, elaborado dende hai séculos é un dos produtos que máis se identifíca con Galicia.

Elaborado con leite pasteurizado de vaca, pasta branda, lixeiramente prensada, coagulación encimática e un tempo de maduración entre 8 e 20 días.



Comercialízase en:

Formatos de 900 g e 1200 g aprox.
En caixas de 4 pezas.

Materias primas naturais 

materias primas naturales portada

O Noso queixo é un produto natural obtido do leite callado de vaca, na súa elaboración só empregamos materias primas naturais, leite, callada, fermentos lácteos e sal. Nosos queixos non conteñen nin colorantes nin saborizantes, e só os que levan a codia á vista recóbrense con conservantes de uso alimentario para evitar os mofos na superficie.

Elaboración tradicional 

elaboracion tradicional portada

A elaboración é de forma tradicional, chíanse os moldes, prénsanse para que tomen a forma e a textura adecuadas, aréanse os queixos en cámaras de maduración, recóbrense os coios para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Ver política