Queixo Curado Hoxe

Pasta de cor branco amarelento, textura firme e compacta e sabor persistente.

 Curado

Sabor persistente

Elaborado con leite pasteurizado de vaca e concentrado de leite de ovella, callado encimático, pasta branda prensada, con un tempo de maduración de 15 días.



Comercialízase en:

Pezas de 1 e 3 kg. aprox. con codio branc0 ou negro
Caixas de 6 pezas

Materias primas naturais 

materias primas naturales portada

O Noso queixo é un produto natural obtido do leite callado de vaca, na súa elaboración só empregamos materias primas naturais, leite, callada, fermentos lácteos e sal. Nosos queixos non conteñen nin colorantes nin saborizantes, e só os que levan a codia á vista recóbrense con conservantes de uso alimentario para evitar os mofos na superficie.

Elaboración tradicional 

elaboracion tradicional portada

A elaboración é de forma tradicional, chíanse os moldes, prénsanse para que tomen a forma e a textura adecuadas, aréanse os queixos en cámaras de maduración, recóbrense os coios para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Ver política