Queixo Barra Hoxe

De forma paralelepípedo (tipo barra), codia branda, liso de cor branco amarelento, textura sólida e elástica.
Sabor suave, lixeiramente doce.

 barra 01

Calidade e sabor

O queixo de barra HOXE elabórase con leite de Galicia de forma tradicional con callado encimático, moi apreciado pola súa calidade e sabor, o queixo de barra de Galicia ten unhas características e sabor que o diferencian e sitúan por enriba dos outros queixos de barra.

Elaborado con Leite pasteurizado de vaca, de pasta prensada, callado encimático e tempo de maduración de 7 a 10 días.


Comercialízase en:

Barra:

Pezas de 2.6 e 3.3 kg aprox.
Caixas de 3 pezas.

Rebandas:

Bandexas de 200 g. e 500 g.
Caixas de 16 e 10 bandexas por caixa.

Materias primas naturais 

materias primas naturales portada

O Noso queixo é un produto natural obtido do leite callado de vaca, na súa elaboración só empregamos materias primas naturais, leite, callada, fermentos lácteos e sal. Nosos queixos non conteñen nin colorantes nin saborizantes, e só os que levan a codia á vista recóbrense con conservantes de uso alimentario para evitar os mofos na superficie.

Elaboración tradicional 

elaboracion tradicional portada

A elaboración é de forma tradicional, chíanse os moldes, prénsanse para que tomen a forma e a textura adecuadas, aréanse os queixos en cámaras de maduración, recóbrense os coios para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Ver política