Queixo Lendas do Deza

O tempo de maduración é de 45 días, de forma cilíndrica, codio de cor marrón e textura elástica e cremosa á vez, sabor suave e doce con amplas variedades de sabores a froitos secos (noces, abelás, etc).

 Koolbrand Hoxe Quesos Lenda do Deza

O máis tradicional

É o máis tradicional dos queixos galegos, antigamente elaborábase en toda Galicia coas súas diversas variedades, dependendo da zona xeográfica, de características organolépticas similares ó queixo Tetilla.

Elaborado con leite pasteurizado de vaca, de pasta moi branda, coagulación encimática e tempo de maduración de 8 a 20 días.



Comercialízase en:

Pezas de 750 gramos e de 3 kilos.
En caixas de 6 e 2 pezas respectivamente.
Tamén dispoñible sen sal.

Materias primas naturais 

materias primas naturales portada

O Noso queixo é un produto natural obtido do leite callado de vaca, na súa elaboración só empregamos materias primas naturais, leite, callada, fermentos lácteos e sal. Nosos queixos non conteñen nin colorantes nin saborizantes, e só os que levan a codia á vista recóbrense con conservantes de uso alimentario para evitar os mofos na superficie.

Elaboración tradicional 

elaboracion tradicional portada

A elaboración é de forma tradicional, chíanse os moldes, prénsanse para que tomen a forma e a textura adecuadas, aréanse os queixos en cámaras de maduración, recóbrense os coios para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Ver política