Queixo HOXE Nabiciña


 Hoxe-Nabicinha

Calidade e sabor

Elaborado con leite pasteurizado de vaca, de pasta branda e cremosa, cor branco marfil ou lixeiramente amarelo, olor a leite fresca e iogurt natural.

Tempo de maduración de 7 – 12 días.



Comercialízase en:

Pezas de 500 gramos.
En caixas de 6.

Materias primas naturais 

materias primas naturales portada

O Noso queixo é un produto natural obtido do leite callado de vaca, na súa elaboración só empregamos materias primas naturais, leite, callada, fermentos lácteos e sal. Nosos queixos non conteñen nin colorantes nin saborizantes, e só os que levan a codia á vista recóbrense con conservantes de uso alimentario para evitar os mofos na superficie.

Elaboración tradicional 

elaboracion tradicional portada

A elaboración é de forma tradicional, chíanse os moldes, prénsanse para que tomen a forma e a textura adecuadas, aréanse os queixos en cámaras de maduración, recóbrense os coios para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Ver política